Stoppen met vapen?

Stoppen met vapen zonder dat u lichamelijke ontwenningsverschijnselen krijgt, onze lasertherapie biedt u hiervoor een effectieve manier. Waar andere pogingen om te stoppen met vapen hebben gefaald, zal met uw motivatie de laserbehandeling succesvol zijn.

Wat doet vapen met uw lichaam?

Recent onderzoek in Amerika heeft aangetoond dat vapes giftige metalen vrijgeven die diep in uw longen en lichaam doordringen. Hierdoor kunnen uw luchtwegen, hersenen en organen beschadigd raken, wat kan leiden tot cognitieve problemen en ademhalingscomplicaties.

Wat kunt u verwachten van de laserbehandeling?

De behandeling duurt ongeveer een uur en vindt plaats in een ongedwongen sfeer. Ook wordt er geïnformeerd naar uw vape gedrag, zodat we u gericht kunnen behandelen en wordt u uitgelegd hoe de behandeling werkt. De laserbehandeling is volstrekt pijnloos .

De kosten voor de laserbehandeling zijn €175,00.

Motivatie is de sleutel tot succes. Samen  zetten we de stap naar een rookvrij en daardoor gezonder leven!

Mocht u behoefte hebben aan aanvullende laserbehandelingen, dan bent u het hele jaar welkom voor kosteloze ondersteunde vervolgbehandelingen. 

Contact

Voor meer informatie en het maken van een afspraak kunt u ons van maandag t/m zaterdag telefonisch bereiken tussen 8:00 en 18.00 uur.

Maak een afspraak